Met Oog voor Kwaliteit, Mens en Milieu

Uw betrouwbare partnerJacobs Asbestos Solutions is een deskundig bedrijf op het gebied van asbestsaneringen. De combinatie van ervaring, deskundig personeel en  het altijd toepassen van de best bestaande technieken die er zijn, maakt dat Jacobs Asbestos Solutions in staat is het hele verwijderingstraject uit handen te nemen.

Wij bieden u een compleet dienstverlening die zich niet alleen tot het verwijderen van asbest beperkt, maar ook het gehele saneringstraject kunnen begeleiden. Door onze en uw verplichtingen duidelijk in kaart te brengen kunt u gerust de afhandeling van uw project aan Jacobs Asbestos Solutions overlaten.

Het verwijderen van asbest tegenwoordig, is meer dan het strikt volgen van voorschriften. Jacobs Asbestos Solutions is van het begin tot het einde betrokken bij het saneringstraject en vinden het zeer belangrijk om onze opdrachtgevers en/of  bewoners te informeren en adviseren tot de juiste aanpak.

Het coördineren van de asbestinventarisatie, het geven van voorlichting, het melden van het project op de LAVS, het opstellen van het werkplan, het coördineren van een vrijgave meting en tenslotte de afvoer van het asbesthoudende afval zijn allemaal onderdelen die van groot belang zijn om uw project zorgvuldig af te kunnen handelen.

Jacobs Asbestos Solutions heeft deskundig opgeleide personeel, die altijd werken volgens de laatste normen en richtlijnen, waardoor wij elk asbestprobleem vakkundig doelmatig, veilig en gegarandeerd kunnen oplossen. Wij streven naar absolute veiligheid en dat kunnen wij als organisatie alleen aan u garanderen, als iedereen zich bewust is van de risico’s voor mens en milieu  

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn